COSITS VISTS...


COSIT VIST

Aquesta llibreta està realitzada mitjançant un cosit vist realitzat amb fil de lli, tires de pell i amb la corresponent cadeneta. Finalment les tires estan encolades i cosides també a les tapes. Combinant colors i textures es pot aconseguir un acabat curiós i bonic.
ENQUADERNACIÓ COPTA

Amb les tapes cobertes amb tela per encuadernar gris, amb la curiositat de les falses barbes (que estan fetes amb l'ajuda de la serra). El cos del llibre està fet amb cuadernets de paper d'estraça.
Una altra copta, amb un col·lage fet amb restes de tires de paper de color. Visca el reciclatge!
En aquest cas, he fet una sèrie de tres llibretes amb enquadernació copta, amb tres teles diferents i les he decorat a mà (tan a les guardes com a la coberta). Voleu un marcianet al vostre prestatge? Jo de moment en tinc tres.
ENQUADERNACIÓ JAPONESA


Aquesta és la VAMPIR. Té el cos fet amb fulles negres i vermelles, i les tapes amb "Guaflex" negre.


El groc com a to predominant. Una càlida carícia de llimona per a qualsevol traçat que s'atreveixi a navegar entre les seves pàgines. Va ser un regal de Nadal!
Més regals nadelencs: japoneses amb paper reciclat i tapes fetes amb roba japonesa de la botiga "NUNOYA". 
Paper d'estraça marró, paper kraft, el marró com aglutinant: japoneses pels amants del reciclatge !
Aquesta d'aquí és una de les primeres japoneses. El cos està fet amb fulles sueltes prèviament encolades pel llom i tan sols s'han de cosir. En aquest cas he cosit el cos i li he afegit una tapa dura enganxada al que serien les guardes. I hi he posat un toc de color en relació als colors de les pàgines.Aquesta és la primera japonesa que vaig fer. Amb tapes dures, guardes de paper fet a mà i fulls de paper d'estraça. El que creieu que és una tela de fet és "guaflex" (un material sintètic que s'utilitza per encuadernar). I el cosit és diferent.
ALTRES...

Una llibreta cosida amb només tres forats al llom. Tapes de paper fet a mà, cos de fulles negres, i tencall amb goma negre i botó nacarat.
El mateix cosit d'abans, però amb tapes fetes amb cartró reciclat (en aquest cas, d'una capsa de galetes) i cosides amb cordill de cànem.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada