PROJECTES PROPISLLUM - TAUMATROPS (2012)

Aquesta capsa tant curiosa, la vaig realitzar per un exercici de classe. Havia de fer un treball en linòleum. I jo vaig optar per fer uns taumatrops, a partir de dues estampes. La idea de la capsa va venir després, quan vaig pensar en el títol del projecte "LLUM". I així se'm va ocórrer de fer una tapa que s'il·luminés mostrant el títol. Vaig tenir alguns problemes a l'hora de la realització, però va quedar prou bé dintre del que cap!

APILAR - NUS (2012)

En aquest cas es tracta d'un projecte en grup, realitzat amb gent del cicle de Joieria Artística. Haviem de treballar el concepte "apilar" i fer algun objecte que no fós ni un llibre ni una joia i que es pogués treballar des de les dues disciplines (joieria i enquadernació). 
La nostra idea es basava en el "nus" com a símbol de relacions humanes, de connexions, unió, i vem treballar sobre el fet d'apilar/agrupar relacions durant la nostra vida. Cada component del grup (érem quatre), vem treballar sobre sis mocadors que anirien penjats i apilats dins de la capsa. Els sis mocadors feien referència a les etapes de la vida: naixement, infància, adolescència, maduresa, envelliment i mort. Aquí podeu veure els meus, que vaig decidir treballar amb el brodat:

I aquí podeu veure el projecte senser acabat. Amb la tapa de fusta i llautó, feta per les meves companyes de joieria, i els mocadors de totes. 
MAQUETA "IRINA AIGUAMRINA ELIS ELIS" (2011)

En aquest cas es tracta de la realització de la maqueta d'un conte il·lustrat per mi. A part del llibre també  he fet un estoix tou per protegir-lo.LA FINESTRA (2011)

Aquesta és una llibreta per dibuixar, prendre apunts, etc. La decoració de la portada és buscada, ja que fa referència a un projecte futur sobre el que treballaré. Les pàgines s'anirant omplint amb el temps.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada