dimarts, 1 de maig del 2012

ARTS LIBRIS 2012: projectes de Gravat i Enquadernació de l'escola Llotja de Barcelona

Aquí podeu veure algunes fotos dels projectes que vem presentar a ARTS LIBRIS 2012, el cap de setmana passat. Eren treballs fets entre gent del cicle de Gravat i d'Enquadernació, i també dels monogràfics de Litografia i Enquadernació, de l'escola Llotja de Barcelona.
La veritat és que han sortit coses molt juganeres!


Un puzzle de cubs a partir de diverses estampes litogràfiques.Un "memory" a partir d'una obra de Le Corbusier.El projecte de les 9 Llunes: una caixa contenedora de 9 matrius xilogràfiques (de boix i cirerer) i de 9 estampes. Cada estampa una lluna pròpia i diferent (paper Lito Michel 250 gr). 
La caixa la va fer una servidora junt amb l'Annabella González: cartró forrat de làmina de fusta i interior forrat amb tela, tapa de vidre serigrafiada (títol i haiku), i agafador fet amb un branquilló original. 
Totes dues enquadernadores també vem fer la nostra pròpia xilografia, junt amb: Raquel Martínez, Mercè Abril, Monica Vazquez, Claudia Foguel, 
Mª Carmen Perez, Frederic Girón i  Elena Rivera.

Aquí us deixo el Haiku: 

Tallo un arbre.
Miro el tronc partit.
La lluna plena.

Matsuo Bashō


El TANGRAM: un llibre que no ho és o si. Un llibre que conté un Tangram sobre el qual hi pots dibuixar amb guixos de colors i esborrar-hi. Curiós i divertit!
Aquestes 3 imatges mostren com es feia servir el "TANGRAM-Pisarra" del projecte que heu vist abans. Són imatges fetes al taller. 
Un projecte creat a partir de l'elaboració de l'alfabet grec, amb pop-ups, engofrats, col·lage, estampació litogràfica i digital...Molt bonic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada