dijous, 4 de juliol del 2013

Enquadernació des de Bèlgica: exposició de Jean de Gonet...El taller de Véronique Van Mol.
Hola a tothom!
Ja fa gairebé quatre setmanes que estic a Bèlgica i no paro massa. Estic fent un stage de pràctiques d'empresa al taller d'enquadernació de Véronique Van Mol, a Bertrix, a la província de Luxembourg, a la regió de la Wallonie. Fa dos caps de setmanes, vem anar a Reims (França), amb la Véronique i tres noies "stagaires" també de l'École Estienne, per veure una expo d'enquadernació en paper a la Bibliotèca Carnegie, molt xula! 
Jo vaig aprofitar també per anar a París, per poder veure l'exposició de l'enquadernador francès Jean de Gonet. Aquí us passo el link amb la info (s'acaba el 21 de juliol). Està molt bé!


Jean de Gonet amb les seves creacions.
 

Enquadernació de Jean de Gonet.


I aquí la info de l'expo a Reims:
Un exemple d'una obra de l'expo,
en aquest cas d'un enquadernador espanyol: Eduardo Giménez. 


Tb hi ha una altra expo a l'Ecole Estienne, de París, "Le couleur du vent" (de l'ARA Canadà).  
Que finalment no vaig poder veure, i que s'acabava el 29 de juny, dp va cap al Quevec:


En fi, ja us explicaré més cosetes. Vull fer com un diari de la meva estada aquí, i de les diferents tècniques que estic aprenent. A veure si m'hi puc posar aviat...Bon estiu!!! 

Hola a todos!
Ya hace casi cuatro semanas que estoy en Bélgica y no paro demasiado. Estoy haciendo un stage de prácticas de empresa en el taller de encuadernación de Véronique Van Mol, en Bertrix, en la provincia de Luxembourg, en la región de Valonia. Hace dos fines de semanas, fuimos a Reims (Francia), con Véronique y tres chicas "stagaires" también de la École Estienne, para ver una exposción de encuadernación en papel en la Biblioteca Carnegie, muy chula!
Yo aproveché también para ir a París, para poder ver la exposición del encuadernador francés Jean de Gonet. Aquí os paso el link con la info (termina el 21 de julio). Está muy bien!

http://www.bnf.fr/fr/evenements_et_culture/anx_expositions/f.jean_de_gonet_relieur.html

Y aquí la info de la exposición en Reims:

http://arabelgica.be/fr/node/446

Tb hay otra expo en la Ecole Estienne, de París, "Le couleur du vent" (del ARA Canadá).
Que finalmente no pude ver, y que acababa el 29 de junio, después va hacia el Quevec:

http://www.ecole-estienne.fr/news.php?extend.679

En fin, ya os contaré más cositas. Quiero hacer como un diario de mi estancia aquí, y de las diferentes técnicas que estoy aprendiendo. A ver si me puedo poner pronto ... Buen verano!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada